/

 

 

 ZIN IN EEN WEEK OF EEN WEEKEND IN 'T AHRE END?

 Dat kan! 't Ahre End kan weer worden gehuurd! Wat de verhuur betreft is 2024 in drie seizoenen verdeeld. Het voorseizoen loopt van vrijdag 1 maart t/m vrijdag 31 mei, het hoogseizoen van vrijdag 31 mei t/m vrijdag 30 augustus en het naseizoen van vrijdag 30 augustus t/m vrijdag 25 oktober.

't Ahre End kan een week, een midweek of een weekeinde worden gehuurd. Een week begint vrijdag om 15.00 uur en eindigt vrijdag om 10.00 uur, een midweek duurt van maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur en een weekeinde begint vrijdag om 15.00 uur en eindigt maandag om 10.00 uur. De huur is afhankelijk van het seizoen en de duur van het verblijf:
  De huurprijs is inclusief de kosten van water en elektriciteit, beddengoed en een eindschoonmaak. De verhuuragenda hieronder geeft een actueel overzicht van de beschikbaarheid van 't Ahre End. Het vakantiehuisje is verhuurd op de data die geel zijn ingekleurd. De oranje ingekleurde data zijn wisseldagen.


AGENDA


CONTACT

 Wil je meer informatie over het vakantiehuisje? Stuur dan een mail naar info@ahre-end.nl

Bellen kan ook: 06 - 13695804. Een goede indruk van de reuring in en om 't Ahre End krijg je ook op de Facebookpagina van het vakantiehuisje.

  KAART & FOTO'S

Onder een kaart van de omgeving van 't Ahre End (ten zuidoosten van Euskirchen. ten zuidwesten van Bonn en Köln), treft u tot slot een (bijna) eindeloze serie foto's aan die een goed beeld geven van de schoonheid van het Ahrdal. 


Nog steeds geen genoeg ervan? Klik dan hier voor een site met veel informatie en foto's over het Ahrdal.